M5

Seria Menzi Muck M5 reprezinta gama de top din categoria sa. Picioarele sale hidraulice incrucișate cu mai multe tipuri de actionare ii permit sa lucreze chiar si în cele mai dificile conditii

Vezi detalii

M3

Seria Menzi Muck M3 ofera un echilibru excelent intre greutate si performanta. Cu o gama larga de modificari aduse acestei linii de model, poate fi proiectata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor.

Vezi detalii

M2

Menzi Muck M2 este cel mai mic excavator din seria M. Motor economic si eficient, sistem hidraulic, electric si de racire.

Vezi detalii

Accesorii

Cele mai diverse cerinte si sarcini pot fi indeplinite cu ajutorul accesoriilor din gama Menzi Muck.

Vezi detalii

Utilizare forestiera

Recoltarea lemnului, curatarea padurilor

Menzi Muck s-a impus cu succes in industria forestiera. A castigat un mare respect, iar sectorul forestier a devenit o parte importanta in afacere.

Menzi Muck a reusit sa mecanizeze profitabil recoltarea lemnului pe teren dificil. Datorita corpului sau basculant capabil sa se adapteze la subsol, functia puternica de tractiune integrala reuseste sa nu-I stea nimic in cale. Este posibil sa lucreze pe pante de pana la 100%.

In comparatie cu alte masini de extractie, Menzi Muck-Harvester are o greutate redusa, pe langa performanta ridicata. Adaptarea raporturilor trenului de rulare la teren precum si presiunea scazuta la sol sunt foarte sensibile la solul forestier. Controlabilitatea Menzi Muck previne, de asemenea, deteriorarea padurii ramase.

Companie Cursuri Piese si service Noutati Contact