M5

Seria Menzi Muck M5 reprezinta gama de top din categoria sa. Picioarele sale hidraulice incrucișate cu mai multe tipuri de actionare ii permit sa lucreze chiar si în cele mai dificile conditii

Vezi detalii

M3

Seria Menzi Muck M3 ofera un echilibru excelent intre greutate si performanta. Cu o gama larga de modificari aduse acestei linii de model, poate fi proiectata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor.

Vezi detalii

M2

Menzi Muck M2 este cel mai mic excavator din seria M. Motor economic si eficient, sistem hidraulic, electric si de racire.

Vezi detalii

Accesorii

Cele mai diverse cerinte si sarcini pot fi indeplinite cu ajutorul accesoriilor din gama Menzi Muck.

Vezi detalii

M5

Excavatoare de mers Menzi Muck

Caracteristicile speciale ale excavatoarelor prezentate mai jos se bazeaza pe un sasiu sofisticat de inalta tehnologie si pe bratul patentat: cilindrii hidraulici diferiti, permit modelului polivalent sa-si adapteze rotile si suporturile la orice teren.
Pentru aceasta, in unele tari, Menzi Muck este numit si ‘excavator spider’.

Marginile de inclinare fixe ale excavatoarelor pe senile Menzi Muck pot fi ajustate in functie de sarcina pe care o urmeaza, datorita suporturilor reglabile pentru roti si gheare. Ca rezultat, produce forte de ridicare si de rupere peste cele ale excavatoarelor conventionale.
Un Menzi Muck care cantareste 10,7 tone si produce o putere similara cu cea a unui excavator pe senile de 20 de tone.

 

Descarca catalog   Domenii de activitate

Companie Cursuri Piese si service Noutati Contact