M5

Seria Menzi Muck M5 reprezinta gama de top din categoria sa. Picioarele sale hidraulice incrucișate cu mai multe tipuri de actionare ii permit sa lucreze chiar si în cele mai dificile conditii

Vezi detalii

M3

Seria Menzi Muck M3 ofera un echilibru excelent intre greutate si performanta. Cu o gama larga de modificari aduse acestei linii de model, poate fi proiectata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor.

Vezi detalii

M2

Menzi Muck M2 este cel mai mic excavator din seria M. Motor economic si eficient, sistem hidraulic, electric si de racire.

Vezi detalii

Accesorii

Cele mai diverse cerinte si sarcini pot fi indeplinite cu ajutorul accesoriilor din gama Menzi Muck.

Vezi detalii

Lucrari speciale

Utilizare accesorii diverse

Utilajele multifunctionale Menzi Muck au capacitatea de a utiliza accesoriile cele mai diverse avănd o forță mare de ridicare impreună cu pompe hidraulice suplimentare, cu putere si litraj ridicat. Sisteme de forare  diverse pentru realizarea de ancore cu scopul de stabilizare teren care pot fi montate inclusiv pe modelele MM 545x /sistem DUAL cu utilizare pe cale ferată. Sisteme pentru poziționare  in sol de: cabluri și conducte cu metoda PLUG. Sisteme de berbecare, de la lemn la metal, Sisteme pentru exploatarea forestieră si multe altele la cerere.

Companie Cursuri Piese si service Noutati Contact