M5

Seria Menzi Muck M5 reprezinta gama de top din categoria sa. Picioarele sale hidraulice incrucișate cu mai multe tipuri de actionare ii permit sa lucreze chiar si în cele mai dificile conditii

Vezi detalii

M3

Seria Menzi Muck M3 ofera un echilibru excelent intre greutate si performanta. Cu o gama larga de modificari aduse acestei linii de model, poate fi proiectata pentru a satisface cerintele individuale ale clientilor.

Vezi detalii

M2

Menzi Muck M2 este cel mai mic excavator din seria M. Motor economic si eficient, sistem hidraulic, electric si de racire.

Vezi detalii

Accesorii

Cele mai diverse cerinte si sarcini pot fi indeplinite cu ajutorul accesoriilor din gama Menzi Muck.

Vezi detalii

Constructii

Constructii civile si industriale

Menzi Muck este cea mai versatila si mai puternica masina de lucru din industria constructiilor. Datorita sistemului de deplasare reglabil, poate calatori pe aproape orice teren, pe de alta parte, datele de performanta depasesc cu mult performanta excavatoarelor conventionale din aceeasi clasa de greutate.

Gama de utilizare este aproape inepuizabila, ceea ce asigura o utilizare ridicata. De la lucrari simple de excavare, prin utilizarea constructiei de drumuri ca excavator pe roti pana la utilizarea extremă pe o panta - aproape ca nu există limite. Practic, toate modelele de baza sunt potrivite pentru industria constructiilor.

Companie Cursuri Piese si service Noutati Contact